Werving en selectie is voor elke ondernemer een tijdrovende en soms frustrerende bezigheid. Of je nu wordt bedolven onder de reacties op je vacature of er volgt complete stilte op je advertentie, het kost je altijd meer tijd -en dus geld- dan je graag zou willen besteden. Toch is het vinden van de juiste medewerker voor jouw bedrijf een belangrijke aangelegenheid. Of het nu gaat om vervanging of uitbreiding, een nieuw personeelslid zoeken en vinden is geen taak die je aan de eerste de beste overlaat.

Bij aanpakkers! begrijpen wij dat werving en selectie meer is dan even snel een cv van het internet afplukken en een paar steekwoorden controleren. Wij praten liever uitvoerig met de opdrachtgever over de wensen en verwachtingen en doen dan hetzelfde met een mogelijke kandidaat.Alleen als we het verhaal van beide kanten goed begrijpen kunnen we ook een echt goede invulling geven aan de opdracht. Op deze wijze hebben wij al vele opdrachten succesvol mogen afronden.

Naast werving en selectie kunnen wij ook alle overige personeel gerelateerde zaken onder onze hoede nemen. Wij kunnen personeel verlonen, uitzenden en desgewenst fungeren als externe afdeling personeelszaken. Zoals altijd bieden wij voor elk vraagstuk een passende maatoplossing.

Wil je eens geheel vrijblijvend van gedachten wisselen over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van werving en selectie? Of heb je andere vragen op het gebied van personeel en organisatie?Wij komen graag bij je  langs om kennis te maken. De eerste stap is simpelweg een mailtje of een belletje. We horen graag van je!